|
Tytułem podsumowania. ;-)
Jako organizator chcę podkreślić, że Event (z jednym wyjątkiem) przebiegł bez większych problemów. W Evencie wzięły udział 22 grupy. 12 ukończyło prace w terminie. 10 grup skorzystało z czasu dodatkowego "na prośbę" - przewidzianego w regulaminie. 3 z nich nie zmieściły się w tym przedziale (SAS, Sró-chan i lolipop!) - poślizg 1-3 dni. Event ukończono 15.06.2010, a więc z 21 dni po terminie.
Do opóźnienia tej edycji Eventu przyłożył się także Axel. Po raz drugi udowodnił, że nie jest u nas wiarygodny. Należy się słowo ode mnie, jako że opiekuję się Eventem. Axel nie weźmie udziału w żadnym z następnych AE, ani grupa, której będzie liderem. Podrzucić pod głosowanie swój projekt, a potem udawać, że się subuje (bo nie wygrał mój), tylko po to, by sobie zażartować, to niepoważne i niedojrzałe zachowanie. Zawsze można się wycofać, by nie zrobić szkody, ale po co, przecież tak będzie "ciekawiej". I jest - dla Axela.
Nie znalazłam jeszcze czasu na obejrzenie serii w całości, ale przejrzałam OP/ END i przerwę na reklamę, by móc zorientować się, czy grupy umieściły w swych subach to, co należało. Zatem w "W ramach projektu Anfo-Event" jest w większości subów, kilka grup - raczej stałych w projektach - pamiętało też o dodaniu adresu stronki, na której nasze projekty powstają. - Za pamięć o tym, dziękuję. ^__^ Myślę, że umieszczenie adresu strony projektu powinno być zwyczajem, jak umieszczenie adresu grupy.
I jeszcze może o sondażach. Proszę aby odpowiedzi na sondaże napływały szybciej. Nie ma na to określonego czasu, ale trudno czekać na odpowiedź 10 dni. Powinno się to mieścić w 3-4 maksymalnie. Wychodzi czasem na to, że dostaje wynik pracy nie po 20 a po 30 dniach.
Uwagi i propozycje (w miarę rozsądne) odnośnie spraw organizacyjnych bądź innych dotyczących Eventu mile widziane.
Jeśli ktoś chce skomentować suby, wystarczy założyć temat, choć wydaje mi się, że właściwsze miejsce do tego to f.pl. Ale jeśli ktoś chce tu, proszę bardzo.
No i na koniec dziękuję wszystkim za udział i współpracę przy tym projekcie. [22 grupy; 24 odcinki; 21 dni poślizgu - 16.06.2010 wydany].
Jak będzie w AE-5? Do zobaczenia w kolejnym projekcie. ;)
Zapraszam do wzięcia udziału w temacie. ;)
Pozdrawiam, Izumi
|